Proč Raabe Akademie

Naší vizí je podpora rozvoje a profesního růstu pedagogů a odborných pracovníků ve všech typech škol. Raabe Akademie vznikla s jasným záměrem – posilovat a inovovat odborné kompetence jednotlivců i celých týmů ve školství, aby byli připraveni na neustále se měnící výzvy v oblasti vzdělávání.

Inspirací nám byla úspěšná zkušenost ze Slovenska, kde od roku 2021 naše Akademie přinesla moderní a efektivní vzdělávání více než 1250 spokojeným uživatelům. Stejný cíl teď sledujeme i v České republice.

Věříme, že kvalitní vzdělávání začíná u kvalitně připravených učitelů a odborníků. Naše platforma nabízí špičkové vzdělávací programy, které posilují nejen individuální schopnosti, ale také přispívají ke spolupráci a rozvoji školních kolektivů.

Raabe Akademie není jen o vzdělávání – je to prostor, kde můžete růst, učit se a sdílet zkušenosti, které vás posunou dál. Naším záměrem je poskytnout vám nástroje a podporu, abyste byli úspěšní ve své roli a mohli co nejlépe připravit své žáky na budoucnost.

Inovace – Neustále sledujeme nejnovější trendy ve vzdělávání a přinášíme inovativní přístupy, které vám pomohou zůstat na špičce vašeho oboru.

Odbornost – Naše programy vytváříme ve spolupráci s předními odborníky a zajišťujeme, že každý kurz je praktický a přínosný pro vaši profesní praxi.

Kvalita – Zajišťujeme, že všechny naše kurzy a materily jsou na nejvyšší odborné úrovni. Spolupracujeme s předními odborníky a garantujeme, že naše vzdělávací programy odpovídají aktuálním požadavkům praxe.

Inkluze – Podporujeme rozmanitost ve vzdělávání a věříme, že každý má právo na rovný přístup k profesnímu rozvoji. Naše programy jsou vytvořeny tak, aby oslovovaly široké spektrum uživatelů bez ohledu na jejich předchozí zkušenosti nebo zaměření.

Individuální přístup – Každý pedagog je jiný, a proto nabízíme možnost učit se vlastním tempem. Naše platforma je flexibilní a přizpůsobí se vašim potřebám a časovým možnostem.

Výhody Raabe Akademie

  • Široká nabídka kurzů zaměřených na aktuální témata ve školství a vzdělávání.
  • Flexibilita – Učte se, kdy a kde vám to vyhovuje, a to tempem, které vám sedí.
  • Praktické využití – Naše kurzy jsou orientovány na praxi, aby vám přinesly okamžité výsledky ve vaší práci.
  • Odborné vedení – Každý kurz je veden zkušenými lektory s dlouholetou praxí ve vzdělávání.

Pro koho je Raabe Akademie určená?

  • Pro pedagogy, kteří chtějí být připraveni na nové výzvy v moderním vzdělávání.
  • Pro ředitele škol, kteří chtějí vést svůj tým k inovacím a kvalitnímu vzdělávání.
  • Pro odborné pracovníky, kteří chtějí rozšířit své kompetence a znalosti.